Email
FjalëkalimiHarruar?
Alisa H.

Alisa H. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkohet dado/ kujdestare per nje djale 4 muajsh, me eksperience. Referencat perbejne avantazh. Orari i punes eshte nga ora 9.00 deri ne oren 15.00. Dado nuk do te jete vetem do te asistohet edhe nga nje person tjeter. Kerkohet te angazhohet edhe ne punet e shtepise. Paga e diskutueshme ne varesi te eksperiences dhe pergatitjes.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip