Email
FjalëkalimiHarruar?
Joana Q.

Joana Q. po kërkon një dado

Tiranafrom 40000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Joana. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh për djalë të moshës 2-3 vjeç. Ofroj duke filluar prej L në muaj. Jemi te interesuar per nje dado pasdite midis ores 3 dhe 8:30 gjithashtu dhe te shtunen. Tirana. Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 40000 ALL për një m

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 2-3 vjeç