Email
FjalëkalimiHarruar?
Elizabet S.

Elizabet S. po kërkon një dado

Zvicra
 • RuajRuajtur

Pershendetje po kerkoj daddo per 3 qunat e mij 6 vjet 3vjet 18 mujsh...
Te kujdeset per fmi dhe ushgjimin me pergatit edhe pastrim baneses. 4 dir javes punoj une 1 dit ekini te lir... Pagessa 800 Fr rruga ju paguhet ka ana jon dhe dhomen eka daddo veqant nese Kini Interesse kontaktoni ne ket Nummer +

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip