Email
FjalëkalimiHarruar?
Amadea ..

Amadea .. po kërkon një dado

Vlora
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Amadea. Po kërkoj te punoj si dado ne Vlore.
Kam mbaruar psikologji dhe jam specializuar per zhvillimin e femijeve. Punoj me mosha te ndryshme.
Per kontakt:

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan