Email
FjalëkalimiHarruar?
Ermal K.

Ermal K. po kërkon një dado

Tirana25000-30000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Kerkojme nje dado per femijen tine 9 muajsh, ditet e punes e Hene e Shtune 9:00-17:00, personi duhet te jete i dashur me femijen dhe i besueshem. Vendodhja eshte ne zonen e Saukut prane Hotel Baron.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: 25000-30000 ALL për një m

Mosha: 30-60 v

Përvoja: prej 2 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip