Email
FjalëkalimiHarruar?
Ina I.

Ina I. po kërkon një dado

Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkohet dado/babysitter per nje beb 13 muajsh.
-Orari i plote 9.00 me 17.00
-Mosha 50-60 vjeçe
-Te jete e rregullt dhe familjare.
-Te kete eksperience ne kujdesin e femijeve dhe e pergjegjshme per punen. Te jete e sjellshme, korrekte dhe duruar me femijet.
Puna si edukatore perben avantazh.
-Te jete e vaksinuar
-Pagesa do jete e kenaqshme.
Adresa : Qender, afer 15 kateshit. Te interesuarat te telefonojne ne nr:

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip