Email
FjalëkalimiHarruar?
Eris F.

Eris F. po kërkon një dado

Tiranë, Tiranafrom 60000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Kerkohet Dado per dy binjake 5 muajsh, te komunikoje anglisht, Rezidenca "Tuscany Villas 2" afer TEG.

Kriteret:
✳️Te kete eksperience te meparshme si Dado.
✳️Te kete aftesi bazike komunikimi ne gjuhen angleze
✳️Preferohet mbi 30 vjec, pa angazhime familjare.

Ofrohet:
✳️Paga 500€ referuar eksperiencës
✳️Punohet nga e Hena-Premte
✳️Orari punes (08:00-18:00)
✳️Pushim E shtune + E diel
✳️Familje e kulturuar dhe ambjent komod

📍 Adresa: Rezidenca "Tuscany Villas 2" prane TEG.

Të interesuarit të na kontaktojnë në whatsapp ne numrin 068 600 88 11

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 60000 ALL për një m

Mosha: 30-50 v

Përvoja: prej 3 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 0-1 vjeç

 2. djalë 0-1 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Anglisht, Gjermanisht, Shqip