Email
FjalëkalimiHarruar?
Linda H.

Linda H. po kërkon një dado

Tirana
 • RuajRuajtur

Pershendetje! Kerkoj te punesoj kujdestare/dado per vajzen 6 muajshe. Orari 6 ore/dite nga e hena ne te enjte. Pagesa e diskutueshme.
Zonja duhet te kete eksperience me femije te kesaj moshe, te jete e embel dhe e durueshme.
Te interesuarit te me kontaktojne ne whatsapp.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 30-60 v

Përvoja: prej 1 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip