Email
FjalëkalimiHarruar?
Klaudia S.

Klaudia S. po kërkon një dado

Tiranafrom 3700 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Kerkohet dado per nje bebe 2muajsh e gjysem.
Orari: 8:30-17:30 nga e Hena te Premte.
Paga mbi 35.000L

[Per beben do jem gjithmone prezent per ta ushqyer me gji, dado me duhet te jete ndihme per te ma lehtesuar diten pasi jam dhe ne marredhenie pune nga shtepia]

Data e fillimit te punes: Menjehere
Vendodhja: Astir, Tirane

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 3700 ALL për një m

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç