Email
FjalëkalimiHarruar?
Sokol L.

Sokol L. po kërkon një dado

Shqipëriafrom 35000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Jam i interesuar për një dado për fëmijë 1 vjeç dhe kujdestare shtëpie. Të ketë eksperienca të mëparshme. Orari i punës do të jetë çdo ditë nga e Hëna deri të Premten, nga ora 07:00 deri në orën 16:00. Fundjavat dhe festat zyrtare pushim. Punësim me deklarime të plota për sigurimet shoqërore dhe shëndetësore.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 35000 ALL për një m

Mosha: 16-99 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

Arsimi

Gjuhët: Shqip