Email
FjalëkalimiHarruar?
zana s.

zana s. po kërkon një dado

Zvicra
 • RuajRuajtur

Kerkoje kujdestare per dy vajza 3 dhe 7 vjeq ne Zvicer/Winterthur. Kujdestarja te jete e dashur me femijet dhe te ndihmoje ne punet e shtepise. Pagesa sipas marreveshjes.
Nisja e punes ne fund te muajti Prill.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 21-40 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 7-11 vjeç

 2. djalë 2-3 vjeç