Email
FjalëkalimiHarruar?
vildana a.

vildana a. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkoj nje dado qe ne kohen e lire te beje dhe punet e shpise. Te jete pa preukopime qe te jete e gjendshme ne cdo moment.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 45-55 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç

 2. vajzë 7-11 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Shqip