Email
FjalëkalimiHarruar?
Mandy S.

Mandy S. po kërkon një dado

Tirana2023-04-06 - 2023-05-26
 • RuajRuajtur

Kerkoj nje dado me kohe te pjesshme, te marr femijet nga shkolla rreth ores 15.00 dhe te qendroj me ta derisa te kthehem nga puna rreth ores 19.00 maksimumi. Në disa mbrëmje (maksimumi një ose dy herë në javë) ajo duhet të jetë në dispozicion për të qëndruar më gjatë deri në orën 22:00 në rast se unë dal për darkë. Programi i shkurtër i së shtunës deri në orën 12.00. Kam nevojë për dikë shumë fleksibël sepse programi im i punës mund të ndryshojë dhe nuk kam një orar fiks. Jo duhanpires. Në thelb pastrimi dhe mirëmbajtja e shtëpisë, gatimi bazë për fëmijët (shumë i thjeshtë, makarona) vlerësohet shumë nëse mund të hekuros disa gjëra ndonjëherë. Ne jemi një familje shumë e mirë dhe miqësore, fëmijët janë të adhurueshëm, dado duhet të flasë të paktën anglisht ose italisht bazë. Mund të më kontaktoni në Whatsup.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: 2023-04-06 - 2023-05-26

Mosha: 30-45 v

Përvoja: prej 4 v

Orët e punës
IIIIIIIVVVIVII
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 4-6 vjeç

 2. djalë 2-3 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Anglisht, Italiane