Email
FjalëkalimiHarruar?
Nejla S.

Nejla S. po kërkon një dado

Zvicra
 • RuajRuajtur

Pershendetje jemi nje familje nga svicra ne zürih. Kerkoj nje kujdestare per 3 vajzat e mi 9/7/3 vjeqare. Fillimi punes nga funi Prillit 2023. te kujdesesh per femi ja ban ushqimin femive dhe te me ndihmosh per pastrimin e baneses/Teshav.
Jemi nje familje dakord skena qef kerkujna tja bajna pa drejtsi. Ne wikend shtunen dillen je elir. Per interess mundesh te me kontaktosh ne nr 079 127 20 28

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 22-40 v

Përvoja: prej 2 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 2-3 vjeç

 2. vajzë 7-11 vjeç

 3. vajzë 7-11 vjeç