Email
FjalëkalimiHarruar?
Ledia M.

Ledia M. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana
 • RuajRuajtur

Kerkoj Dado per vajzen per ne fillim te muajit maj 2023, kur vajza te jete afersisht 8 muajshe.
Periudha e punesimit minimalisht 5-6 muaj.
Vendbanimi: Astir, poshte Viles L
Ditet e punesimit: E hene-E premte
Orari: 7 e 30-17:00
Festa zyrtare pushim.
Koha e fillimit: Muaji Prill 2023, me kohe te pjesshme per te pare ambientimin dhe pershtatjen e femijes me dadon dhe dados me femijen dhe full time nisur nga muaji maj 2023.
Paga me marreveshje.
Te interesuarat te me shkruajne
Faleminderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Mosha: 40-58 v

Përvoja: prej 3 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 0-1 vjeç