Email
FjalëkalimiHarruar?
Yoni L.

Yoni L. po kërkon një dado

Tiranafrom 500 ALL për një o
 • RuajRuajtur

pershendetje. Ne jemi Yonatan dhe Ilana. Kërkojmë një dado për fëmijën tonë të lezetshëm që është 2 vjeç. Pozicioni eshte i perkohshem per 3 jave ne muajin prill 9.5-10 ore ne dite 6 dite ne jave. Ofroj duke filluar nga 500 L ne ore. Tiranë. Pres mesazhin tuaj. Preferohet të ketë njohuri të gjuhës ruse ose angleze

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 500 ALL për një o

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 2-3 vjeç