Email
FjalëkalimiHarruar?
Nita N.

Nita N. po kërkon një dado

Tirana2023-03-01 - 2023-06-01
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Unë jam Nita nga ZVICRA, nje Nene e diforcuar. Po kërkoj për babysitter/ kujdestare fëmijësh prej dates 1.03.2023 (3 muaj) Për 3 fëmijë, Vajza 5 vjeq, dhe Qunat Binaket 7 Vjeq. Jam në pritje të mesazhit tuaj.
Per meshum informata ju lutem me Kontaktoni
Instagram: Arponita 🇨🇭❤️🇦🇱

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: 2023-03-01 - 2023-06-01

Mosha: 23-55 v

Përvoja: prej 2 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. vajzë 4-6 vjeç

 2. djalë 7-11 vjeç

 3. djalë 7-11 vjeç

Arsimi

Gjuhët: Shqip