Email
FjalëkalimiHarruar?
Enedia O.

Enedia O. po kërkon një dado

Tiranë, Tirana40000-45000 ALL për një m
 • RuajRuajtur

Përshëndetje. Quhem Eni. Po kërkoj nje babysitter/ kujdestare fëmijësh për djalë të moshës 0-1 vjeç. Orari 9:00 - 16:00 duke filluar nga Nentori 2022. Ndodhem ne Tirane. E shtuna dhe e diela pushim. Kerkoj dike me eksperience qe te kujdeset per cdo gje qe lidhet me femijen. Personi i interesuar nuk duhet te kete frike nga macet pasi kam 2 ne shtepi. Jam në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: 40000-45000 ALL për një m

Mosha: 35-50 v

Përvoja: prej 1 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Ka patent shofer

 • Ka veturë

 • Nuk pi duhan

 

Fëmijët tuaj

 1. djalë 0-1 vjeç