Email
FjalëkalimiHarruar?
Lojra S.

Lojra S.

Tiranë, Tirana0 v8 v përvojëfrom 500 ALL për një m

Përshëndetje! Unë quhem Blerina Maliqi
. Po kërkoj punë si dado Kam 8 vite përvojë. Me femij te ndryshem Tiranë, Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj. Jam 43 vjece banoj ne tirane I dua femijet.
Flm
Mund te bej cdo gje qe ka te bej me fèmijet si ushqimi i tyre rrobat dhe ta nzjerr te luaj.
Punoj vetem paradite nga e Hena deri te premten .flm numri im i kontaktit eshte

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 500 ALL për një m

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 8 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme