Email
FjalëkalimiHarruar?
FotoStudio M.

FotoStudio M.

Tiranë, Tirana59 v10 v përvojëfrom 7000 ALL për një m

Përshëndetje! Unë quhem Majlinda. Po kërkoj punë si dado. Kam 10 vite përvojë. Momentalisht jam e punesuar . Femijet me mua rriten te shendetshem dhe shume te lumtur. . Në pritje të mesazhit tuaj
069 .

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 7000 ALL për një m

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 10 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme

Kurse: kurse dado