Email
FjalëkalimiHarruar?
Miranda B.

Miranda B.

Durrësi51 v10 v përvojë300-400 ALL për një m

Përshëndetje ! Po kërkoj punë si dado ne qytetin e Durresit . Kam 10 vite përvojë. Jam gjithashtu një dado e liçensuar., kam kryer shume kurse per kujdestare per femije .Jam shume e dashur me femijet .Kam punuar me femije te moshes 2 - 6 vjeç , mund te punoj me femijen edhe pasi te shkoje ne shkolle , mund ta ndihmoj per te bere mesimet dhe detyrat se bashku Jam shume e perkushtuar pas femijeve , pasi i dua shume .Kam kete numer kontakti : .
Jam ne pritje të mesazhit tuaj . Falimderit

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: 300-400 ALL për një m

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 10 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

 

Deri në 6 fëmijët

Arsimi

E mesme

Institucion: Gjimnaz I pergjithshem , Teknologe ushqimore Tirane

Specialitet: Teknologe ushqimore , edukatore , dado

Kurse: kurse dado

Gjuhët: Shqip