Email
FjalëkalimiHarruar?
Juljana S.

Juljana S.

Tirana34 v6 v përvojëfrom 800 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Juljana. Po kërkoj punë si dado Kam 6 vite përvojë. Tirana. Kam mbaruar shkollën e lartë për Mamì. Kam punuar si mami tek hygeia
dhe e kam ndërprerë për shkakë të turneve. Aktualisht kujdesem për binjakë por nuk më përshtatet orari.pasdite mund të punojë max deri 17:30. Dhe 6 orë dita max 7 orë sipas marrëveshjes.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 800 ALL për një o

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 6 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi