Email
FjalëkalimiHarruar?
Valbona B.

Valbona B.

Shqipëria49 v

Ofroj sherbim si Babysitter ne kushte te shkelqyera, ne shtepine tone. Kam eksperience si edukatore kopshti dhe kushtet qe ofroj jane shume me te mira se ne kopesht. Ndodhemi ne Tirane ne Njesine 5. Cmimi 20,000 i diskutueshem. Cel: Ju mirepresim

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Au palë: i diskutueshëm

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme