Email
FjalëkalimiHarruar?
Kristi L.

Kristi L.

Tirana2019 v1 v përvojëfrom 599 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Kristi. Po kërkoj punë si dado Kam 1 vit përvoj. Jam person shumë social dhe e komunikueshme. Përshtatem lehtësisht në ambjente të reja dhe më pëlqen shumë puna me femijet. Kam aftësi empatike dhe përpiqem t’i ndihmoj të tjerët në çdo rast. Po ashtu, posedoj një sens përgjegjësie dhe sillem sipas rregullave të etikës bazuar në respekt të ndërsjellte , gjithashtu zotëroj aftësi koordinuese dhe jam e aftë të identifikoj problematikat e ndryshme që mund të lindin në ambjentin e punës. Përdor mendimin kritik në procesin e vendimmarrjes dhe mund të tregoj fleksibilitet, duke iu përshtatur rrethanave dhe udhëzimeve që më adresohen .

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 599 ALL për një o

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 1 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

Universitet

Kurse: kurse dado