Email
FjalëkalimiHarruar?
Edrina R.

Edrina R.

Tirana0 v5 v përvojë

Përshëndetje! Unë quhem Edrina. Po kerkoj pune si dado part time, kryesisht mbremjeve dhe fundjavave.. Flas anglisht dhe italisht.Jam e hapur per oferta te reja, jo domosdoshmerisht part time.. Nr tel

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 5 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

Universitet

Kurse: kurse të ndihmës së shpejtë

Gjuhët: Anglisht, Italiane