Email
FjalëkalimiHarruar?
Afroviti O.

Afroviti O.

Tiranë, Tirana54 v5 v përvojëfrom 700 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Afroviti po kërkoj punl si dado me 5 vite përvojë me fëmijë të moshës 1-5 vjet si në Shqipëri, Zvicër dhe Greqi me binjake nga 6 orë deri në 24 orë. Momentalisht kam rritur një vajzë nga lindja deri në 3 vjet me kohë të plotë. Cilësitë e mia janë durimi, pastërtia dhe dashuria me fëmijët. Ofroj shërbim dhe në shtëpinë time me kushte shumë të mira dhe monitorim me kamera. Pres mesazhin tuaj për tu njohur më shumë nga afër.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 700 ALL për një o

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 5 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi