Email
FjalëkalimiHarruar?
Kimete S.

Kimete S.

Shqipëria38 v

Kerkoj te punesohem ne Shkoder si kujdestare per femije/te moshuar ,edukatore /mesuese e Arsimit Filloj , sekretare. Kam arsimimin e duhur dhe eksperience 2 vjeçare ne punen me femijet dhe sekretare.
Perkushtimi ,pergjegjshmeria ,korrektesia dhe serioziteti jane tiparet dalluese.
Te interesuarit te kontaktojne ne email-in e permendur .
Faleminderit !

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Au palë: i diskutueshëm

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme

Gjuhët: Anglisht