Email
FjalëkalimiHarruar?
Lindita S.

Lindita S.

Tirana50 v22 v përvojëfrom 800 ALL për një o

Përshëndetje! Unë quhem Lindita. Po kërkoj punë si kujdestare femijesh dhe mesuese. Kam 22 vite përvojë. Kam perfunduar studimet e larta per mesuesi dhe parashkollor. Oraret qe ofroj jan vetem mbasdite. Jam gjithashtu dado dhe dhënës/e i/e liçensuar i/e ndihmës së shpejtë. Tirana. Në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 800 ALL për një o

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 22 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

Universitet

Kurse: kurse dado, kurse të ndihmës së shpejtë