Email
FjalëkalimiHarruar?
Li K.

Li K.

Shqipëria45 v

Përshëndetje!
Jam një zonjë 43 vjeçare me eksperiencë në rritjen e fëmijëve. Kërkoj të përkujdesem për një fëmijë në Tiranë, mosha nuk ka rëndësi. Mundësisht të jetë te Ali Demi ose zonat përreth. Përkujdesem mirë për gjërat bazike dhe edukimin. Mund t'i ndihmoj me mësimet, nëse janë në moshë shkollore.
Gjithë të mirat! Faleminderit!

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht (mund të fillojë menjëherë)

Au palë: i diskutueshëm

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme