Email
FjalëkalimiHarruar?
Amadea A.

Amadea A.

Tirana27 v10 v përvojë

Përshëndetje! Unë jam Amadea.
Kam eksperience pune si dado femijesh te moshave te ndryshme dhe me personat me aftesi te kufizuara (qofte AK apo shendet mendor).
Kam mbaruar psikologji dhe master per Pedagogji te Specializuar Sociale.
Flas Anglisht dhe Italisht.
Nuk stepem nga puna dhe pergjegjesite e saj.
Jam e komunikueshme dhe punoj per shendetin e pergjithshem dhe jo vetem fizik te femijeve.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 10 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

Universitet

Specialitet: Psikologji

Kurse: kurse dado, kurse të ndihmës së shpejtë

Gjuhët: Anglisht, Italiane