Email
FjalëkalimiHarruar?
Edlira P.

Edlira P.

Tiranë, Tirana50 v5 v përvojëfrom 70000 ALL për një m

Përshëndetje! Unë quhem Edlira. Po kërkoj punë si Dado me orar të caktuar në Tiranë. Kam 5 vite përvojë kryesisht në Zvicër. Jam shumë e dashur me fëmijët dhe e kujdesshme. Përveç gjuhës Shqip zotëroj dhe gjuhën Gjermane.Preferoj një familje korrekte dhe të kulturuar. Në pritje të mesazhit tuaj.

Numri i telefonit: e dukshme vetëm për anëtarët

FacebookInstagram

0 rekomandon
Punë

Koha: pajtuar individualisht

Paguaj: from 70000 ALL për një m

Au palë: e pa interesuar

Përvoja: 5 v

Dado
 • Mund të punojë në shtëpi

 • Mund të punojë me aftësi të kufizuara

 • Mund të punojë me kafshët shtëpiake

 • Mund të dalë jashtë me fëmijë

 • Mund të bëjë pazar

 • Mund të gatuaj

 • Mund të bëjë pastrimin

 • Kam patentë shofer

 • Kam veturë

 • Mos pi duhan

 

Unë do të punoja me të

 1. Bebet, 0-1 vjeç

 2. Të vegjëlit, 2-3 vjeç

 3. Parashkollorët, 4-6 vjeç

 4. Filloristë, 7-11 vjeç

 5. Adoleshentët, 12-18 vjeç

Arsimi

E mesme